Mike Tyson tha në librin e tij për historinë e jetës së tij:“Nëse ata do të më kishin folur për Islamin para se të futesha në burg, do të ishte e pamundur për mua të bindem me atë, sepse jeta ime ishte e zhurmshme dhe plot kënaqësi. Hyra në burg në atë kohë egoja ime u shtyp dhe shpirti filloi të pastrohej dhe fillova të ndjehem i vetmuar dhe asgjë tjetër përveç Islamit nuk më shpëtoi nga kjo. Fillova të fal secilin namaz në kohën e tij dhe me secilin namaz e ndjeja se vetmia është larguar. E sikur të më bëjnë të zgjedh mes burgut dhe Islamit dhe të mbetem aq luksoz sa isha pa Islamin, do të zgjidhja burgun. Dua të them diçka të rëndësishme. Te qenurit musliman nuk do te thote se jam bere engjell, por do te me beje njeri me te mire sepse kerkoj te rri larg vesveseve, e nese bej nje mekat, nuk eshte sepse islami nuk eshte i plote por sepse une jam i dobet dhe islami erdhi të më kompletoj nga defektet.’

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.