Milazim Krasniqi: Që të kuptohet “qëllimi” i Akademisë, duhet të happen dosjet e spiunëve të shërbimeve serbe

Profesori i Gazetarisë, Milazim Krasniqi përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar rreth Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës të cilët kanë publikuar një raport 39-faqësh rreth historisë dhe politikës mes Serbisë dhe Kosovës, duke synuar të tregojë edhe përpjekjet destabilizuese të Serbisë përgjatë historisë.

Krasniqi shkruan se “kemi me u lodhë tu folë” për “pamfletin antishqiptar” të Akdamisë, por nuk do të kuptohet asgjë.

Sipas Krasniqit, që të kuptohet “qëllimi” i Akademisë, duhet të happen dosjet e spiunëve të shërbimeve serbe.

“Për pamfletin antishqiptar të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës kemi me u lodhë tue folë, ama kurrgjë nuk kemi me nxjerrë në dritë. Veç një zgjidhje ka: hapja e dosjeve të spiunëve të shërbimeve sekrete serbe e jugosllave. Aty mund të mirret vesh edhe motivi i këtij pamfleti. Pa një zor të madh, nuk mund të villet gjithë ai vner kundër lirisë së Kosovës”, ka shkruar Krasniqi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.