Në Gjykatën Themelore të Ferizajt po mbahet seanca gjyqësore ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut, të cilët akuzohen për vrasjen e 18 vjeçares Marigona Osmani.

Gjatë leximit të aktakuzës, Krivaqa ka qarë.

Ai nuk ka pranuar të deklarohet rreth fajësisë së tij.

” Nuk po them që jam i pafajshëm, veç se di. Nuk dua të deklarohem rreth fajësisë”- tha ai.
Dardan Krivaqa qan derisa i lexohet aktakuza

Derisa i akuzuari i tjetër, Arbër Sejdiu tha se nuk e pranon fajësinë për rastin.

“E ndjej vetën të pafajshëm. Nuk e pranojë fajësinë”-deklaroi Sejdiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.