Për shkak të ndërprerjes së rrymes nga ana e KEDS-it, nesër do të ket ndërprerje të furnizimit me ujë në disa fshatra të Prizrenit

K.R.U “HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN njofton konsumatorët se bazuar në njoftimin për ndërprerje të planifikuar të rrymes nga ana e KEDS-it, do të kemi ndërprerje të furnizimit me ujë me datë 15.07.2022, prej 10:00-15:00, nga st. pompues – Sozi Nashec në këto fshatra:

• Kobaj,
• Atmaxhë,
• Tupec,
• Nashec,
• Grazhdanik,
• Planej,
• Gorozhup,
• Mile,
• Mazrek,
• Gjonaj dhe
• Një pjesë e qytetit të rrugës së Nashecit.

Me rastin e funksionalizimit të rrymës, do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë në këto fshatra.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.