Në Shqipëri u lind ‘beba më e madhe’, mbi gjashtë kilogramëMinistrja e Shëndetësisë në Shqipëri, Albana Koçiu, ka njoftuar gjatë ditës së djeshme se ka lindur beba me peshën më të madhe, në dekadën e fundit.

Koçiu bëri të ditur se pesha e foshnjës është 6 kilogramë e 150 gramë.

Ajo tha se lindja është realizuar suksesshëm në mënyrë natyrale.

“Mirënjohje nga zemra për stafin mjekësor dhe infermieror, pasi falë punës dhe përkushtimit të tyre nëna dhe bebi gëzojnë shëndet të plotë”, tha ajo.

Lindja është kryer në Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.