OSMAN HAJDARI: “SPITALI I PRIZRENIT OFRON USHQIME CILËSORE DHE TRAJTIM DINJITOZ PËR PACIENTËT”Ky investim në infrastrukturë është një hap i rëndësishëm drejt ofrimit të shërbimeve cilësore për pacientët, duke siguruar një trajtim më dinjitoz për ata që ndodhen në nevojë të kujdesit mjekësor.

Ndyshimet rrënjësore, të cilat përfshijnë përgatitjen e ushqimit sipas udhëzimeve të dietologëve dhe servisimin e tij përmes paketimit praktik dhe higjienik.

Ne do të jemi gjithmonë në shërbim të pacientëve dhe publikut në përgjithësi ngase nga ata kemi marrë besimin për të qeverisur.

PACIENTI NË QENDËR TË VËMENDJES.

Ka shkruar Osman Hajdari në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.