Pas pasaportës kosovare Adi Krasta zgjidhet edhe zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i RTK-së

Me tetë vota për dhe asnjë kundër, Bordi i RTK-së emëroi gazetarin shqiptar Adi Krastën, si zëvendësdrejtor të Përgjithshëm në Radiotelevizionin e Kosovës – RTK, me rekomandim të Drejtorit të përgjithshëm.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.