Për shkak të erërave të fuqishme ndërprerje të energjisë elektrike dhe të furnizimit me ujë

HIDROREGJIONI JUGOR“ në PRIZREN njofton konsumatorët se sot, datë 18.01.2023, për shkak të ererave te fuqishme, kemi ndërprerje të paplanifikuar të energjisë elektrike nga KEDS-i, prandaj jashtë funksionit jane Stacioni i pompave në Vermicë, Sozi Nashec dhe “40 Burimet” dhe pa furnizim me ujë kanë mbetur:

Lagjja “Dardania” – prizren
Fshatrat qe furnizohen nga Burimi “Vermica” – Zhur, Vermicë, Dobrusht, Shkozë, Kobaj dhe fshtrat përreth
Pika Kufitare Morinë.
Rajoni i Hasit qe furnizohet nga burimi “Sozi”- Nashec

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.