Rruga e re që do të lidh Prizrenin e Tetovën, ndahen 2 milionë euro për këtë vit

Një rrugë e re pritet të ndërtohet së shpejti për të lidhur Kosovën me Maqedoninë e Veriut.

Në buxhetin e këtij viti figuron ndarja e 2 milionë eurove për këtë rrugë, ndërsa për vitin e ardhëm planifikohet të ndahen edhe 3 milionë euro të tjera.

Rruga do të ndërtohet nga fshati Restelicë e Dragashit dhe do të lidhet me Tetovën.

Vlera e projektit parashihet të jetë 10 milionë euro dhe të përfundoi në vitin 2026.

Kjo rrugë do të afroi Prizrenin e Tetovën.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.