Policia në Prizren sekuestron 5 Motoçikleta

Me datë 4 Shtator 2022 , në orët e pasdites , patrullat policore të Stacionit Policor Prizren, kanë bërë pika kontrolli në qytet me synim kryesor kontrolli i motoçikletave.

Gjatë ndaljes dhe kontrollimit të motoçikletave, policia ka has në disa kundërvajtës, për kundërvajtësit janë shqiptuar gjoba bazuar ne ligjin e komunikacionit rrugor.

Për shkak te parregullsive janë sekuestruar 5 Motoçikleta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.