Pozitë e opozitë bëhen bashkë për nderë të 99 vjetorit të Republikës së Turqisë

Pozita dhe Opozita e Kosovës, janë parë bashkë sot.

Bashkë ata i ka bërë Ambasada e Turqisë në Kosovë në një ndejë të organizuar për nderë të 99 vjetorit të Republikës së Turqisë.

Aty shihen kryeministri Kurti, presidentja Osmani si dhe opozita e PDK-së.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.