Prizreni nuk duhët të bllokohet për shkak të mos funksionimit të asamblesë komunale. Pushteti duhët ta ndalë arrogancën në qeverisje ku kërkesat e asambleistëve nuk merren parasysh porse shfrytëzohen vetëm si mekanizëm votues

Prizreni nuk duhët të bllokohet për shkak të mos funksionimit të asamblesë komunale. Pushteti duhët ta ndalë arrogancën në qeverisje ku kërkesat e asambleistëve nuk merren parasysh porse shfrytëzohen vetëm si mekanizëm votues.

Vlerësoj si shumë të rëndësishme që Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – dega në Prizren, ka filluar bashkëpunimin me subjektet politike në asamblenë komunale të Prizrenit, të ndërtoj një opsion real, që garanton zhvillim ekonomik dhe perspektivë për qytetarët e komunës së Prizrenit.

Gjithashtu vlerësoj jashtëmase gatishmërinë e subjekteve politike për koordinim të veprimeve dhe aktiviteteve në të mirë të qytetarëve, ka shkruar Edmond Hoxha në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.