Profesori Milazim Krasniqi:Pa mbikëqyrjen e KFOR-it policët tanë do të vriteshin nga bandat serbe

Profesori universitar, Milazim Krasniqi në “Prime Time” ka thënë për kryeministrin Kurti që nëse nuk ndryshon qëndrim, karriera e tij do të mbarojë, raporton Gazeta10.

Krasniqi thotë se pa ndërkombëtarët Policia e Kosovës nuk do të arrinte ta menaxhonte situatën në veri.

“Pa mbikëqyrjen e KFOR-it, policët tanë do të vriteshin nga bandat serbe dhe nuk do të arrihej të menaxhohej situata në veri”, tha profesori në Prime Time.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.