Qeveria miraton Marrëveshjen Kornizë Ushtarake me Turqinë 🇽🇰🇹🇷

Qeveria miraton Marrëveshjen Kornizë Ushtarake me Turqinë 🇽🇰🇹🇷

Qeveria e Kosovës ka miratuar Marrëveshjen Kornizë Ushtarake ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë.

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka thënë se kjo marrëveshje parasheh ndër të tjera bashkëpunimin me Turqinë në stërvitje dhe edukim ushtarak, shkëmbim të inteligjencës ushtarake, operacione paqeruajtëse dhe humanitare.

“Kjo marrëveshje parasheh bashkëpunimin në këto fusha, stërvitje dhe edukim ushtarak, shkëmbim të inteligjencës ushtarake,  operacione paqeruajtëse dhe humanitare”, ka thënë ai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.