Robotit “i bie të fikët”, nga puna pasi punoi për plot 20 orë pa ndërprerë

Një robot punoi për plot 20 orë pa ndërprerë, e nga “lodhja”, për një moment u rrëzua përtokë, shkroi “Unilad” të hënën.

Roboti i quajtur Digit, po operonte me disa pako në një hapësirë publike kur u rrëzua në një moment dhe kolapsoi.

Roboti i punuar nëpërmjet inteligjencës artificiale u ngrit më pas nga stafi, ndërsa s’u bë e ditur nëse pati vazhduar punën.

Ky robot ka zënë të përdoret në disa kompani të mëdha ndërkombëtare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.