Shkon në mbi 15 numri i të vdekurve nga sulmi në Pragë: Sulmuesi ishte një student universitetiAutori i të shtënave të sotme ishte një student 24-vjeçar i Universitetit Charles, sipas policisë çeke.

Presidenti i policisë, Martin Vondrášek, tha në një konferencë për shtyp se ka më shumë se 15 të vdekur dhe 24 të plagosur, por se këto mund të mos jenë shifra përfundimtare.

Autori u frymëzua nga të shtëna të ngjashme jashtë vendit, tha presidenti i policisë

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.