Sot ka filluar pajisja me vërtetim për furnizim me dru për familje të dëshmorëve, invalidëve të luftës së UÇK-së dhe për rastet nën asistencë sociale në Komunën e Prizrenit

Sot ka filluar pajisja me vërtetim për furnizim me dru për ngrohje për familje të dëshmorëve, invalidëve të luftës së UÇK-së dhe për rastet nën asistencë sociale në Komunën e Prizrenit.

Vërtetimi merret në zyrat e Drejtorisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, në rrugën “Wilian Walker” p.n. në Prizren.

Njoftimin zyrtar mund ta gjeni në vegëzën në faqen e Komunës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.