Sot në Shkup në ora 17:00 do të mbahet “Marshi i Paqes për Gazën”Sot e premte, më 17 nëntor 2023, me fillim në ora 17:00 organizohet “Marshi i paqes”, i cili do të nis nga parku i Çairit, do të kalojë para përmendores kundër gjenocidit në Srebrenicë dhe do të përfundojë te sheshi “Skënderbeu”, ku do të mbahet fjalimi i rastit dhe do të bëhet lutje për Gazën thuhet në njoftim.
Shenja Tv

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.