Sot përkujtohet 24 vjetori i betejës së Jeshkovës🇦🇱

Më 11 mars 1999, u zhvillua Beteja e Jeshkovës si njëra ndër betejat më të ashpra në mes të UÇK-së dhe ushtrisë e policisë serbe.

Me këtë rast sot përkujtohet beteja e lavdishme e UÇK-se ku ranë 20 dëshmorë të brigadës 125 të ZOP-it. Nënkryetari i Prizrenit, Kujtim Gashi, do të bëjë homazhe në varrezat e dëshmorëve në Landovicë, në orën 10:00, më pas do të vazhdohet me homazhe në vendin e rënies së dëshmorëve në Jeshkovë, në orën 11:00.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.