Vazhdon ndërtimi i xhamisë në Prishtinë, do të jetë më e madhja në rajon 🕌

Punët në ndërtimin e kësaj xhamie po vazhdojnë të kryehen nga kompanitë e kontraktuara.

Pas një zvarritje 10-vjeçare, komuna e Prishtinës kishte lëshuar lejen ndërtimore për ndërtimin e objektit të Xhamisë në lagjen “Ulpianë” në Prishtinë.

Punimet filluan në vitin 2020 kur edhe është lëshuar një leje e pjesshme për heqjen e dheut dhe vendosjen e pilotave.

Kjo xhami do të ketë kapacitet për 13 mijë e 905 persona.

Sipas planeve, xhamia pritet të ndërtohet brenda tri vjetëve

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.