Xhevdet Pozhari…👇

Xhevdet Pozhari: NĂ«se #xhamitĂ« do tĂ« ishin tĂ« mbushura me armatim, do tĂ« kumbonin mediat ndĂ«rkombĂ«tare me titujt “terrorizĂ«m islamik”.

Në rastin e #manastireve #serbe të mbushura me armatim nuk thuhet se ky është terrorizëm i inspiruar dhe i bekuar nga ortodoksizmi serb.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.