🎉 KONCERTI LIRISË 🇦🇱Mega Koncert me Leonora Jakupin me datë 12.06.2022

“FESTOJMË SË BASHKU 144 VJETORIN E LIDHJES SHQIPTARE TE PRIZRENIT DHE DITËN E ÇLIRIMIT”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.