🚧Edhe pse tanimë është propaganduar largimi i shtyllës elektrike nga Tranziti i Ri, qytetarët e komunës së Prizrenit vazhdojnë ende të rrezikohen.Edhe pse punimet në qytet bëhen të një kualiteti shum të dobët dhe pa plan, kompanitë vazhdojnë të zhvatin miliona dhe nuk japin përgjegjësi për defektet në punime.

🚨Mos-ndëshkimi i kompanive për punimet e dobëta na shtyn të dyshojmë për korrupsion të thellë të këtij pushteti!

🌍Sa më shum po udhëtoj në vende të ndryshme të botës, po shof zhvillim dhe njerëz modest të cilët punojnë me përkushtim për vendet e tyre.
Tek ne po shofim arrogancë, shantazh, blerje e asambleistëve dhe sigurisht ngecje në zhvillim!

©️✍️ Edmond Hoxha – AAK në Prizren

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.