🟢 Dy muaj pas vdekjes së myftiut Zukorlic, macja nuk i ndahet nga varri

Në nëntorin e vitit të kaluar ka vdekur myftiut Muamer Zukorlic.

Edhe pse kanë kaluar dy muaj nga vdekja, macja që Zurkolic e kishte ruajtur dhe kujdesur për të, nuk i ndahet nga varri.

Mediumi N1 raporton se si macja vazhdon të qëndrojë tek varri i Zurkolic pavarësisht se tashmë ai është mbuluar edhe nga bora.

Sipas postimeve në rrjete sociale, macja thuhet që po vazhdon të qëndrojë tek varri i myftiut të ndjerë tash e dy muaj.

Ai ka vdekur në moshën 51 vjeçare dhe është varrosur në vendlindjen e tij në fshatin Orlje të Tutinit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.