Arrestohet kamarieri, ia dha shefit 400 euro tĂ« falsifikuara si pazar ditor👇

Përmes njoftimit të fundit nga Policia e Kosovës është bërë e ditur se është arrestuar një person në Novëbërdë.

Bëhet fjalë për një person i cili dyshohet se sa kishte punuar si kamarier në një kafiteri, në fund të orarit kishte dorëzuar pazarin ditor tek pronari në vlerë prej 400 euro, para këto të cilat dyshohet se ishin të falsifikuara.
“Me urdhĂ«r tĂ« prokurorit tĂ« shtetit Ă«shtĂ« kontrolluar shtĂ«pia e tĂ« dyshuarit dhe me pastaj Ă«shtĂ« arrestuar i dyshuari i lartcekur me iniciale”, thuhet nĂ« njoftim.Njoftimi i plotĂ« i PolicisĂ«:

Policia e KosovĂ«s, Drejtoria pĂ«r Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK), konkretisht NjĂ«sia Rajonale pĂ«r Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit nĂ« Gjilan, nĂ« bashkĂ«punim me ProkurorinĂ« Themelore nĂ« Gjilan, kanĂ« kryer veprime hetimore dhe operative me ç ‘rast kanĂ« arritur tĂ« sigurojnĂ« dĂ«shmi relevante se i dyshuari me iniciale (SH.J.) me datĂ«n 05.06.2022 derisa kishte punuar si kamarier nĂ« njĂ« kafiteri tĂ« njĂ« fshati tĂ« NovobĂ«rdĂ«s, nĂ« fund tĂ« orarit rreth orĂ«s 23:00 kishte dorĂ«zuar pazarin ditor tek pronari nĂ« vlerĂ« prej 400€, tĂ« cilat para dyshohet se ishin tĂ« falsifikuara.Lidhur me rastin me datĂ«n 06.06.2022 njĂ«sia e krimeve ekonomike nĂ« Gjilan, kanĂ« sekuestruar pĂ«rkohĂ«sisht 8X50 € =400€, me urdhĂ«r tĂ« prokurorit tĂ« shtetit Ă«shtĂ« kontrolluar shtĂ«pia e tĂ« dyshuarit dhe me pastaj Ă«shtĂ« arrestuar i dyshuari i lartcekur me iniciale.
I dyshuari i lartshĂ«nuar me veprimet e tij dyshohet se ka konsumuar veprĂ«n penale “Falsifikim i ParasĂ«â€ neni 296 paragrafi 1 , i kodit penal tĂ« RKS-sĂ«.MĂ« datĂ«n 06.06.2022, nĂ« cilĂ«sinĂ« e tĂ« dyshuarit, nĂ« prezencĂ« tĂ« avokatit mbrojtĂ«s tĂ« caktuar sipas autorizimit Ă«shtĂ« intervistuar i dyshuari (SH.J.) dhe pas pĂ«rfundimit tĂ« intervistĂ«s me Aktvendim tĂ« prokurorit tĂ« shtetit Ă«shtĂ« ndaluar nĂ« mbajtje pĂ«r 48 orĂ«.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.