Aksion i madh i policisë në veri (VIDEO)

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës së bashku me ato të Doganës janë duke e

Read More

Ndërroi jetë Haxhi Qenan Bujari veprimtar nga Prizreni

Sot ka ndërruar jetë veprimtari dhe humanisti nga Prizreni Haxhi Qenan Bujari, i cili në

Read More

Njoftim nga Hidroregjioni Jugor për ndërprerje me furnizim me ujë

“HIDROREGJIONI JUGOR“SH.A PRIZREN njofton konsumatorët se me datë 12.10.2021 prej ores 09:00-15:00 për shkak të

Read More

Zbulohet se si bëhet mashtrimi me metër për dru

Përveç çmimit jashtëzakonisht të lartë që kanë drurët për ngrohje thuajse çdo vit, një problem

Read More