Ëmbëltorja “Sulltan” : Çmimi i njëjtë, kualiteti i njëjtë👌😍👇”Të dashur bashkatdhetar mirëserdhët në vendlindje”❤️

Edhe në këtë sezon kanë filluar shitjet e Bakllavave me kualitet dhe shije të njëjtë sikurse viteve të kaluara në Ëmbëltoren “Sulltan” në Prizren.

Ëmbëltorja “Sultan” gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren apo mund të kontaktoni edhe përmes nr të telefonit 044306517.

Çmimi dhe kualiteti do të jetë i njëjtë sikurse viteve tjera “Të dashur bashkatdhetar mirëserdhët” thuhet në njoftim.

Ëmbëltorja “Sulltan”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.