Izraeli është pajtuar për të lejuar të huajt të largohen nga Gaza👇

Izraeli SHBA-ja dhe Egjipti, kanë arritur marrëveshje që t’i lejojnë të huajt në Gaza të kalojnë përmes kufirit në Rafah drejt Egjiptit, raportoi AP.

Një zyrtar i Egjiptit tha se pika kufitare në Rafah ka marrë instruksione nga Izraeli që të rihap kufirin të shtunën për të huajt që vijnë nga Gaza.

Ai ka thënë edhe se Izraeli është pajtuar t’i ndalë sulmet në zonat ku do të kalojnë të huaj.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.