Mytaher Haskuka reagon pas lajmeve në disa portale për ngjarjet e vitit 2016

Postimi i tij i plotë:

Reagim

Dje, disa portale edhe njëherë u përpoqën “ta informojnë” opinionin e gjerë me një “eksluzivitet”, vetëm në titull, për ngjarjet e vitit 2016, kur ne si opozitë e unë si deputet në Kuvend, kundërshtuam Zajednicën dhe bosnjëzimin e Kosovës.

Unë jam krenar që isha pjesë e kësaj përpjekjeje për ta mbrojtur Kosovën nga ky projekt i dëmshëm dhe anti-kushtetues. Ndërkaq ishte tendencioze përpjekja e djeshme e disa portaleve që edhe pas 5 viteve këtë ngjarje ta paraqesin si aktakuzë aktuale në kohë fushate, duke dashur që me tituj të stisur “ta ndalin” fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren.

Edhe Prokuroria Themelore në Prishtinë dje ka reaguar duke thënë se aktualizimi i raportimeve të tilla në opinion, në periudha të caktuara kohore dhe jo vetëm në këtë rast, shpërfaq tendencë përmes titujve të tyre…

Ndaj këtyre tendencave, lajthitjeve e hutimeve e kemi vetëm një përgjigje më 17 tetor, vetëm fitorja e Lëvizjes Vetëvendosje! në Prizren do të përbëjë ekskluzivitet.

Mytaher Haskuka

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.