Niset edhe grupi i fundit me 213 besimtarë drejt vendeve të shenjta për ta kryer haxhin 🕋🤲Sonte, nga Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” në Prishtinë, është nisur edhe grupi i fundit me besimtarët tanë nga Gjilani dhe Mitrovica drejt vendeve të shenjta.

213 besimtarë nga këto dy komuna plotësuan numrin prej 1576 besimtarëve nga Kosova që këtë vit morën rrugën për ta kryer haxhin,njofton Bashkësia islame e Kosovës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.