Ramush Haradinaj në një Xhami të Rahovecit merr pjesë në faljen e gjakut

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka publikuar momentin kur familja Shala nga Zaqishta e Rahovecit fal gjakun e babait të tyre.

Në ngjarje të pranishëm janë parë edhe kryetari i kësaj komune, Smajl Latifi dhe deputeti i AAK-së, Pal Lekaj.

“Sot në Zaqisht të Rahovecit, Avdi Shala fali gjakun e babait dhe i shtriu dorën e pajtimit familjes së Daim Shalës. Falja është virtyt i joni kombëtar, nder e trimëri, që na mbajti të bashkuar. Qofshi faqebardhë”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.