Shtetasja Gjermane pranon fenë Islame në Prizren

Dje në Xhaminë Ebu Bekër në Prizren një shtetase Gjermane ka pranuar fenë Islame njofton imami i këtij Xhamie me një postim të tij.

Falënderimi i qoftë Allahut!

Sot, me 07.08.2022 në xhaminë tonë Ebu Bekri r.a. – Prizren, ndodhi një gëzim i madhë, ku një shtetase gjermane është udhëzuar në Islam.
Gëzimi i madhë për arsye se, kjo ndodhi në xhaminë tonë ku edhe neve na lumturojë shumë.
Qiftit të ri i urojmë bashkëjetesë të lumtur në rrugën e Allahut!
Allahu e pranoftë shehadetin e saj!

Shumë selame prej xhamisë dhe xhematit tonë!, ka shkruar ndër tjera ai në rrjetin social në facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.