Tubime pro-Palestinës sot në ora 16:30 paralajmërohet edhe në Tiranë 🇦🇱Një tubim në mbështetje të kauzës së Palestinës së lirë dhe paqes në Lindjen e Mesme pritet të zhvillohet sot në ora 16:30 në Tiranë, në sheshin Skënderbej.

Tubimi është lajmëruar gjerësisht në media sociale, shkruan Albanian Post.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.