đź’ˇKĂ«shtu duket sonte njĂ« pjesĂ« e lagjes “UÇK” pas instalimit tĂ« ndriçimit publik.

đź’ˇKĂ«shtu duket sonte njĂ« pjesĂ« e lagjes “UÇK” pas instalimit tĂ« ndriçimit publik.

🟢Ky projekt i Drejtorisë së Shërbimeve Publike do të vazhdoj, në një të ardhme të afërt, në gjithë Komunën e Prizrenit dhe synon ta rris sigurinë për këmbësorët dhe automjetet, duke krijuar mirëqenie për banorët e komunës sonë.
#Prizreninëpunë
Ka shkruar Shaqir Totaj, kryetar i Prizrenit në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.