20 orë kërkim, ende asnjë sinjal për kosovarët që ran në lumin Lepenc në Shkup. LUTEMI PËR TA 🤲🏻

Shkëlqim Pacolli, 21 vjeçar, ka kërcyer nga vetura e tipit BMW që u aksidentua pranë Gurit të Zi, te tuneli i Shkupit.

Në anën tjetër, anëtarët e tjerë të familjes vazhdojnë të jenë të zhdukur.

Naim Pacolli, Merita Pacolli dhe Ermal Pacolli janë pasagjerët e tjerë të cilët akoma nuk janë gjetur.

Vetura me targa 01-340-GC, po drejtohej nga Naim Pacolli, teksa ka rënë në ujërat e Lepencit.

Për shkak të ujit të rrëmbyeshëm, njësitet e kërkimit nuk kane gjetur akoma trupat e tyre.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.