Haxhi (Robin) Krasniqi shkon në Mekë dhe Medinë 🕌

Boksieri i njohur Haxhi (Robin) Krasniqi, njihet për jetën e tij super luksoze.

Udhëtimet nga ana e tij janë të shpeshta si me familje poashtu edhe me miq.

Por, natën e mbrëmshme bëri të ditur se do të marr rrugën më të mirë. Ai zbuloi se do të shkoi në Mekë e Medinë.

Gjithashtu, boksieri orë më parë ka ndarë një tjetër fotografi ku shihet se ka arritur në Mekë duke postuar një ‘selfie’ brenda xhamisë

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.