Kryeministri Albin Kurti merr pjesë në koktelin e organizuar nga Ambasada e Turqisë me rastin e 30 Gushtit, përvjetorit të 100’të të fitores 🇹🇷👇

Sot me 30 Gushtit u festua me një pritje të mbajtur në Rezidencën Zyrtare të Ambasadës së Turqisë 100-vjetori i Fitores festë kjo kombëtare e Rwpublikës së Turqisë.

Në këtë ceremoni morrë pjesë Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, zëvendëskryeministrja Emilja Rexhepi, ministri i Mbrojtjes
Armend Mehaj, Ministri i Zhvillimit Rajonal dhe Kryetar i Partisë Demokratike Turke të Kosovës (KDTP) Fikrim Damka, Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) Memli Krasniqi, deputetët Fidan Brina Jılta, Visar Korenica dhe Eman Rrahmani, Kryeimami i Kosovës. Vedat Sahiti, ish-ministri i drejtësisë Abelard Tahiri, kryetari i komunës së Prizrenit Shaqir Totaj, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, kryetari i komunës së Vushtrisë Ferit İdrizi, kryetari i Komunës së Mamushës Abdülhadi Krasnic, ambasadorë, përfaqësues diplomatik dhe përfaqësues të organizatave ndërkombëtare. , artistë, përfaqësues të shtypit dhe përfaqësues të shoqërisë civile në Kosovë, raporton Rtv Besa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.