Kryhet me sukses një operacion i komplikuar në Kardiologji

Mjekë kardiokirurgë, bashkë me anesteziologë, të asistuar edhe nga stafi përcjellës, në Klinikën e Kardiokirurgjisë

Read More

4 raste të vdekjes dhe 12 raste të reja me Covid 19 në 24 orët e fundit

10 Tetor 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike

Read More

1 i vdekur dhe 25 raste të reja me Covid 19 në 24 orët e fundit

08 Tetor 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike

Read More