Një burrë në Prizren ka njoftuar policinë se gruaja e tij ka ushtruar dhunë psiqike ndaj tij

Sipas raportit 24 orësh, të dyja palët janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit rasti

Read More

Gjuha turke si lëndë me zgjedhje të lirë në shkolla e Shqipërisë, gjithashu edhe gjuha shqipe në Turqi

Pas marrëveshjes së ministrisë së Arsimit të Shqipërisë dhe të Turqisë shkollat po vlerësojnë kërkesat

Read More

Masat e reja, ministrit Latifi i vije një telefonatë: Rishqyrtoje vendimin, i ka kufizuar qytetarët

Ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Bekim Sali, e ka telefonuar ministrin e Shëndetësisë

Read More

2 mijë e 900 raste të reja me COVID në Kosovë

Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19. Gjatë kësaj

Read More