Pas Podujevës, PZAP vendos që të rinumërohen të gjitha fletëvotimet për asamble në Mitrovicën e Jugut

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka marrë vendim për rinumërimin e votave të kandidatëve

Read More

Mediat jo-kredibile fillojnë fushatën kundër kandidatit më të votuar të Prizrenit

Ditë më parë u shpallën rezultatet e zgjedhjeve lokale ku rezultoi se kandidati për kuvend

Read More